ANKARA / MAMAK - Şehit Arif Yüksekkaya İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

Okulumuz Olağan Okul Aile Birliği Toplantısı 10/11/2023 Cuma Günü Saat 10:00 da Konferans Salonunda Yapılacaktır.

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılı Şehit Arif Yüksekkaya İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı; Milli Eğitim Bakanlığı, Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9. Maddesi ile Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 29.09.2020 tarih ve 26 numaralı kararına istinaden 10.11.2023 tarihinde, saat 10.30'da,  kurumumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Kurumumuzdaki eğitim öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi, katkı sunulması ve öğrencilerimiz için daha iyi eğitim-öğretim ortam ve imkânlarının oluşturulması için güçlü bir okul aile birliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu anlamda yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde okulumuzda yapılacak okul aile birliği olağan genel kurul toplantısına siz değerli velilerimizin katılmaları hususunda gereğini rica ederim.

Ümit PEHLİVAN

TOPLANTI GÜNDEMİ:

1-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2-Divan Başkanı ve Üyelerinin Seçimi,

3-Yoklama, (Toplantı girişinde İmza Sirküsüne İmza atılması şeklnde yapılacaktır).

4-Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanının Konuşması

5-Yönetim ve Denetim Kurulu Raporunun Okunması,