ANKARA / MAMAK - Şehit Arif Yüksekkaya İlkokulu

Eyl

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ozan DEMİRTAŞ 29/09/2020 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı hayırlı olsun.

2/E sınıfı

Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Mrt

KORONA VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA EVDE KAL TÜRKİYE!.......

Mrt

KORONA VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR. OKUL MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ

Mrt

OKULUMUZ TRABZON HALK OYUNLARI EKİBİ ANKARA OKULLAR ARASI YARIŞMADA BİRİNCİ OLMUŞLARDIR. EKİBİMİZİ VE KENDİLERENE EMEK VEREN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ OKULUMUZDA MAMAK İLÇE ŞUBE MÜDÜRÜ OZAN DEMİRTAŞ VE MAMAK İSG UZMANI ŞAHBENDER KORKMAZ TARAFINDAN 4-5 MAR TARİHLERİ ARASINDA VERİLMİŞTİR.

Şbt

Okulumuzda 17 Şubat 2020 Pazartesi okulumuz tüm öğretmenlerine etkili sınıf yönetimi ve kaynaştırma öğrencileri ilgili Ankara Üniversitesi öğretim görevlisi Meral Çilem ÖKÇÜN AKÇAMUŞ tarafından seminer verilimştir, Katılımlarından dolayı hocamıza çok teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ 18-22 KASIM TARİHLERİ ARASNIDA POLATLI VE ALTINKÖY AÇIK HAVA MÜZESİ GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRMİŞLERDİR.

Kas

OKULUMUZ 3/D SINIFI ÖĞRETMENİ GÜLSÜM ÇELİKBAŞ VE REHBER ÖĞRETMENİMİZ HACER ARSLANIN BAŞKANLIĞINDA ÖĞRENCİLERİMİZ 14 KASIMDA TBMM KAMPÜSÜNDE MEŞE PALAMUTU ETKİNLİĞİNE KATILDILAR.

Kas

10 KASIMDA SAYGI.SEVGİ VE ÖZLEMLE ATAMIZI ANDIK.

13 EKİM ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 96. YIL DÖNÜMÜ HEPİMİZE KUTLU OLSUN.